sobota 20. dubna 2013

O mých plánech, maratonu a Če(čen)ské republice a pár dalších věcech

Jo, ačkoli všeobecně vzato je to pro mě relativně běžný týden jako každý jiný, přece jen byl o něco nabitější. Rozhodl jsem se totiž mimo jiné osvěžit pár starších programátorských projektů, které jsem měl rozpracované, nebo o nich jen uvažoval. Zatím se to vyvíjí slibně, jen by se mi určitě hodilo, aby den měl víc hodin, nebo abych občas dokázal zastavit čas, abych stíhal všechno, co stíhat chci. Až s něčím z toho pokročím do finální fáze, možná se s tím pochlubím i tady, koneckonců někdo se sem podle všeho pořád ještě občas koukne.

Myslím si, že celosvětově byl jednou z významnějších zpráv útok na bostonském maratonu (to je tam někde v Kanadě ;o) ). A ačkoli jsme určitě i u nás napjatě sledovali, jak se situace vyvíjí a jak probíhá pátrání po podezřelých, v té chvíli jsme ještě netušili, že brzy si tím získá naše malá zemička takovou "popularitu". Jasně, protože je zcela pochopitelné, že pro Američany mezi Českem a Čečenskem není přece žádný rozdíl. Nějaké to 'če' navíc je přece nemůže rozhodit. A mezitím se dnes s úderem půlnoci všichni pomodleme k sošce našeho velkého hrdiny Džochara Dudajeva, kterou všichni máme schovanou pod postelí.

Inu, zítra se koná další kolo soutěže o to, kdo urve větší kus sledovanosti mezi Superstar a Máme rádi Česko. Nikomu přitom třeba nedojde, že jedinou výhrou Superstar je to, že na druhou jmenovanou show se může kdokoli podívat kdykoli v archívu, aniž by za to musel platit, že ano. Jak je to i v mém případě a věřím, že nejsem sám. To jo, samozřejmě víme, co mají soutěžící Superstar zpívat a musím říct, že nepochybuji o tom, že to v mnoha případech bude hrůza, včetně pár na jistých fanouškovských stránkách neprávem vychvalovaných jedinců. Ale tak nechme se překvapit. Třeba pro oživení produkce vyhodí tentokrát nějakého zcela překvapivého původního adepta na užší finálové boje.

Tak, defragmentace mojeho disku se pomalu blíží ke konci, taky je čas večeře a poté večerní kávičky, počítač mi už zase běhá skoro tryskem, tak se pro dnešek zase loučím...

Žádné komentáře:

Okomentovat